Sådan kan du betale med Coop app'en

Kom hurtigt gennem indkøbene

Tilknyt dit betalingskort og betal med det direkte i app'en. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Når du betaler med Coop app'en, har du dit medlemskort og betalingskort samlet ét sted og slipper for at bøvle med plastikkort og kontanter. Du kan både betale med app'en ved kassen eller når du bruger SCAN & BETAL. Du kan også nøjes med at bruge app'en som dit digitale medlemskort, og betale uden at bruge app'en. Det er helt op til dig. Scan den sorte boks ved kassen, når du skal betale. Det er hurtigt og enkelt.

registrering-af-coop-app 08-04-2022 (1)
coop-app-betaling-med-mobilepay 08-04-2022

Betal med MobilePay

Du har mulighed for at betale med MobilePay via Coop app'en i alle Coops butikker. Det er meget enkelt. Scan den sorte boks ved dankortterminalen. Vælg herefter MobilePay som betalingsmiddel, når du betaler med Coop app'en, så bliver du automatisk viderestillet til MobilePay og kan færdiggøre din betaling.

Betal med din bonus

Du kan selvfølgelig også betale med din optjente bonus via Coop app'en, hvis du er medlem af Coop. Ligesom med dit betalingskort eller MobilePay, vælger du blot din bonus når du skal betale. Så betaler du nemt og hurtigt med din bonus.

coop-medarbejder-kasse- 08-04-2022

Slip for krøllede kvitteringer

Kvitteringer 1200X800 800

Hold styr på madregnskabet med digitale kvitteringer

Med Coop app'en er det meget lettere for dig at holde styr på dit madregnskab. Coop app'en gemmer nemlig automatisk dine kvitteringer, så du aldrig mere behøver at lede efter en krøllet papirbon i bunden af tasken. Det giver overblik i en travl hverdag.

..og der er mange flere fordele i Coop app'en

Coop Medlem Bonus Small Red
Coop Medlem Bonus Small Red

Ikke medlem af Coop endnu?