Fordelskonto Lp Topbillede (1)
Fordelskonto Lp Mobil (1)

Opret en FordelsKonto i Coop app'en 👉

og få op til 15 % i bonus på de mærker, du bedst kan li'

Ugens avisvarer matcher ikke altid de ting, som står på din indkøbsseddel. Men med en Coop FordelsKonto kan du få helt op til 15 % i bonus på mærker, du selv vælger, hver eneste gang du lægger dem i kurven og betaler med din FordelsKonto eller bonus.

Lær FordelsKonto bedre at kende

Vælg blandt de mange fordele til DIN FordelsKonto:

38679 Anglamark

Änglamark - en forskel der kan mærkes

Änglamark er økologiske eller mere miljø- og allergivenlige produkter af høj kvalitet. Änglamark serien vokser hele tiden og tæller nu over 1.200 forskellige produkter, og de har alle mindst én af de anerkendte mærkningsordninger som f.eks. det røde Ø-mærke, Svanemærket, Asthma Allergy Nordic etc. Det er en forskel der kan mærkes.

Du kan få 15 % i bonus på Änglamark, som du finder i alle vores kæder.*
*gælder ikke modermælkserstatning.

Læs mere om Änglamark

38679 Coop

Danmarks største vareserie med Coop kvalitet til gode priser

Coop varemærket rummer mere end 3.000 af de fødevarer, vi danskere bruger mest. Vi lægger navn til varerne og stiller krav, der ofte er højere end loven kræver. Men alligevel til priser, hvor alle kan være med. Få 5 % i bonus med denne fordel, når du køber fødevarer fra Coop varemærket.

NB! Gælder kun fødevarer, dog ikke varemærket 'Cooperativet' – og ikke nonfood, som fx servietter, køkkengrej og tøj.

Læs mere om Coop-vareserien

38679 Coop365 Oekologi

Økologiske dagligvarer til discountpriser

365discount tilbyder et stort udvalg af 365Økologi, så uanset om du vil have skyr til morgenmad, æg til frokost eller kartofler til aftensmad, så finder du det i vores 365Økologi sortiment til discountpriser.

Du kan få 5 % i bonus på 365Økologi, som du primært finder i 365discount.

Læs mere om 365Økologi

38679 Coop365 Minirisk

Svanemærkede og Asthma Allergy Nordic-mærkede produkter til discountpriser

365Minirisk er vores helt egen serie af produkter med Svanemærket og Asthma Allergy Nordic-mærket til rigtige discountpriser. Vidste du, at vi stiller højere krav end loven kræver? Produkterne er uden parfume og i serien finder du produkter indenfor husholdning, personlig pleje og baby.

Du kan få 5 % i bonus på 365Minirisk, som du primært finder i 365discount.

Læs mere om 365Minirisk

38679 Xtra

Hverdagsvarer til Xtra discountpriser

Er du vild med discountpriser? Så skal du gå efter vores store udvalg af Xtra-varer på hylderne. Xtra garanterer værdi for pengene uden så mange dikkedarer, så du hurtigt og let kan købe stort ind til færre penge.

Du kan få 5 % i bonus på Xtra, som du primært finder i SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen.

Læs mere om Xtra

38679 Coop365 Minirisk Hverdag[33]

Hverdagsvarer af høj kvalitet til discountpriser

365hverdag er vores egen serie af dagligvarer. Vareserien består af sortiment indenfor alle fødevarekategorier til alle måltider i løbet af dagen. Alle varer i 365hverdag lever op til Coops kvalitetstandarder og 365discounts priser. Derfor får du varer af høj kvalitet til rigtige discountpriser.

Du kan få 5% i bonus på 365hverdag, som du finder i 365discount.

Læs mere om 365hverdag

38679 Irmas

Det bedste af det bedste fra Irma

Irmas er en serie af klassiske produkter til både hverdag og fest. Det er varer, som vi er stolte over at sælge videre til vores kunder igen og igen, og hvor smagen og kvaliteten altid er i højsædet.

Du kan få 15 % i bonus på Irmas, som du indtil videre kun finder i Irma.

Læs mere om serien Irmas

38679 Smag Forskellen

Særligt udvalgte produkter med fokus på den unikke smag

Smag Forskellen er til dig, der ønsker kompromisløs smag og kvalitet. Smag Forskellen er særligt udvalgte varer på grund af deres enestående smag, og der knytter sig altid en unik historie til den enkelte vare, så du ved hvorfor den er udvalgt til at høre under Smag Forskellen-mærket.

Du kan få 15 % i bonus på Smag Forskellen, som du primært finder i SuperBrugsen og Kvickly.

Læs mere om Smag Forskellen

38679 Thise

Kompromisløs økologisk kvalitet fra Thise Mejeri

Det startede i 1988 med en enkelt mejerist, en lille håndfuld nordjyske landmænd og en fælles kærlighed til køer og økologi. I dag er de 87 landmænd, som hver dag leverer massevis af unikke, økologiske mejeri- og kødprodukter til Coop, som alle lever op til kravene for 3 hjerter i Fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærkning.

Bemærk: Gælder produkter som alene bærer varemærkerne Thise eller Thise & Ko.

Læs mere om Thise

38679 Irmas Hverdag

Gør Irmas Hverdag til din

Spar på alt andet end kvaliteten. Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske. Varerne er nøje udvalgt, så du får den bedste kvalitet til prisen. Irmas Hverdag-serien indeholder alle dine favoritter til den daglige husholdning.

Du kan få 15 % i bonus på Irmas, som du indtil videre kun finder i Irma.

Læs mere om Irmas Hverdag

38679 Friends

Ren barndom fra Friends

Med Friends får du funktionelt børnetøj i høj kvalitet til en god pris - skabt til at blive brugt igen og igen. Sortimentet dækker alt fra inderst til yderst i lækre materialer til masser af leg både ude og inde.

Du kan få 15 % i bonus på Friends, som du finder i Kvickly.

Læs mere om Friends

38679 Jackpot

Kvalitetstøj til damer og herrer

Er du også vild med dansk design og masser af værdi for pengene? Så skal du vælge denne fordel, hvor du får 15% på tøj fra både Jackpot til kvinder og Cottonfield til mænd. Sortimentet følger årstiderne, og der er altid masser af styles at vælge imellem.

Du kan få 15 % i bonus på Jackpot og Cottenfield, som du finder i Kvickly

Læs mere om Jackpot her og Cottenfield her.

38679 Coop Bank

Coop Bank – ligeså ansvarlig som resten af Coop

Coop Bank Hverdag er bankpakken til din daglige økonomi. Med denne fordel får du alle de konti, du har behov for i Coop Bank, op til 2 betalingskort samt net- og mobilbank. Alt sammen til 0 kr. per måned, hvis du vælger denne fordel.

Coop Bank forsøger altid at gøre hverdagen så billig som mulig for medlemmer af Coop. Derfor kan du bl.a. også få bonus på dit realkreditlån.

Læs mere om Coop Bank

38679 Coop Folkeskove

Nye skove til glæde for naturen

Med denne fordel er du med til at sikre én kvadratmeter ny skov og natur hver måned et sted i Danmark. Dit bidrag går til at etablere det næste - måske et sted nær dig.

Den overordnede målsætning er at skabe 1.000 hektar ny skov og natur i Danmark inden 2030, fordelt på ca. 5–10 skove, geografisk fordelt i Danmark.

Læs mere om Coop Folkeskove

38679 Coop Fordelskonto Topslider Desktop2
38679 Coop Fordelskonto Topslider Mobil2

Hvordan får jeg en Coop FordelsKonto?

Du skal være medlem af Coop og have installeret den nyeste version af Coop app’en for at få FordelsKonto. Du opretter dig via den røde boble 'FordelsKonto' i app’en, og så er du klar!

Ofte stillede spørgsmål til Coop FordelsKonto

Hvordan får jeg en Coop FordelsKonto?

Du kan oprette din Coop FordelsKonto i Coop app’en. Her skal du vælge hvilket beløb, du ønsker at overføre hver måned – beløbet afgør antallet af fordele. Se evt. tabellen her på siden.

Erstatter Coop FordelsKonto det nuværende PrimeKonto i Coop app’en?

Ja. Vær opmærksom på, at hvis du har en PrimeKonto, så lukker denne og erstattes af Coop FordelsKonto. Du skal dog aktivt tilvælge Coop FordelsKonto ved at godkende et nyt samtykke, inden du vælger månedligt beløb og fordele.

Skal jeg være medlem af Coop for at få en Coop FordelsKonto

Du behøver ikke være medlem for at oprette en FordelsKonto. Vær dog opmærksom på, at du som profilkunde i Coop app’en kun kan bruge din optjente bonus til at betale for et medlemskab af Coop. Du kan altså ikke betale for varer med din bonus, før du er blevet medlem af Coop. Bemærk yderligere at bonusoptjeningen stopper automatisk ved 200 kr. uanset hvor meget du handler, hvis du ikke er medlem.

Kan jeg handle med Coop app’en som normalt, hvis jeg ikke laver en fast månedlig indbetaling?

Du kan altid handle med Coop app'en med eller uden Coop FordelsKonto. Du kan også bruge Coop FordelsKonto uden en fast indbetaling, men så går du glip af ekstra bonus og øvrige fordele, du kan få adgang til med en Coop FordelsKonto.

Kan jeg stadig få kredit på 1.000 kr. med Coop FordelsKonto, som jeg kunne få med PrimeKonto?

Ja, du kan stadig få kredit på Coop FordelsKonto, hvis du opfylder kriterierne for at få en kredit.

Hvilke varemærker kan jeg optjene bonus på og hvor meget?

Antallet af varemærker/fordele afhænger af din faste månedlige overførsel. Jo mere du overfører, desto flere fordele får du. Herefter vælger du selv hvilke varemærker/fordele, som er vigtige for dig. Du kan få 15 % bonus på varemærkerne Änglamark, Thise/Thise & Ko, Irmas Hverdag, Irmas, Smag Forskellen, Jackpot/Cottonfield og Friends. Du kan få 5 % bonus på varemærkerne 365Økologi, 365Minirisk, Xtra og fødevarer under Coop varemærket. Desuden vil man kunne vælge fordelene Coop Bank Hverdag med tilhørende konti, betalingskort samt net- og mobilbank, og/eller Coop Folkeskove, hvor du er med til at sikre ca. 1 kvadratmeter ny skov og natur i Danmark.

Skal jeg handle for 500 kr. før jeg optjener 15 % bonus ligesom med medlemsbonus?

Nej. Den bonus du optjener med Coop FordelsKonto er uafhængig af den medlemsbonus, du ellers optjener.

Får jeg stadig 5 % eller 15 % i bonus, hvis jeg betaler med min bonus?

Ja, hvis du har tilmeldt dig Coop FordelsKonto, så får du enten 5 % eller 15 % i bonus på de varemærker, som du har valgt ved tilmelding, når du betaler med din bonusboble eller Coop FordelsKonto.

Går bonus fra FordelsKonto ind sammen med den øvrige bonus, man optjener i Coop?

Ja, det gør den. Al din bonus, både din Coop FordelsKonto- og medlemsbonus, bliver indsat på din bonuskonto i bonusboblen.

Hvad sker der med mine fordele, hvis jeg laver beløbet på min overførsel om?

Dine fordele følger din indbetaling, så jo mere du fast indsætter hver måned, jo flere fordele får du. Hvis du helt stopper overførslerne, har du ikke længere adgang til fordelene i Coop FordelsKonto.

Hvor tit kan jeg vælge en ny fordel?

Du kan frit skifte fordele og beløb hver måned. Ønsker du at skifte fordel, eksempelvis fra Änglamark til Friends, skal dette gøres senest næstsidste bankdag i måneden. Din fordel vil så træde i kraft den 1. i den kommende måned.

Kan jeg overføre ekstra penge til min Coop FordelsKonto i løbet af måneden?

Ja, du kan altid lave engangsoverførsler, hvis du mangler penge på din Coop FordelsKonto. Tryk på FordelsKonto-boblen på forsiden i app’en og vælg Lav engangsoverførsel midt på siden. Beløbet optjener du naturligvis også bonus på, mens det alene er den faste månedlige overførsel der udløser fordele og altså ikke løbende optankninger.

Hvad sker der med mine fordele, hvis jeg lukker min Coop FordelsKonto?

Hvis du lukker din Coop FordelsKonto vil din bonus på valgte varemærker og/eller fordele ophøre ved månedens udløb efter din seneste faste indbetaling.

Kan jeg stadig få Coop Bank Hverdag med Coop FordelsKonto?

Ja, du har stadig mulighed for at vælge Coop Bank Hverdag som fordel, hvis du opretter en Coop FordelsKonto.

Kan jeg stadig vælge at støtte Coop Folkeskove med Coop FordelsKonto?

Ja, du har stadig mulighed for at vælge at støtte Coop Folkeskove, hvis du opretter en Coop FordelsKonto.