Betal & vind med Coop app'en

Vil du gerne forkæle hele din familie med lækre nye cykler? Så betal med Coop app’en næste gang du handler, og deltag automatisk i konkurrencen om Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 20.000 kr. Jo flere gange du betaler med Coop app’en frem til den 22. juli, jo større chance har du for at vinde. Husk, at du skal være medlem at Coop for at betale med Coop app’en.

Man deltager i konkurrencen ved at betale med Coop app’en når man handler i Coops butikker. Jo flere gange man betaler med app’en, desto flere lodder har man i konkurrencen om at vinde Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 20.000 kr. Konkurrencen løber i perioden mandag den 25. juni til og med søndag den 22. juli 2018.

Præmien indeholder frit valg af Mustang cykler til en samlet værdi af 20.000 kr. baseret på cyklens normalpris. Det må max. vælges 3 cykler af samme model. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede modeller. Præmien kan alene bruges på Mustang cykler og ikke cykeltilbehør eller ekstraudstyr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, ligesom et evt. restbeløb ikke kan udbetales. Coop leverer gratis ved din kantsten indenfor gældende leveringsregler.

Konkurrencen er forbeholdt Coops medlemmer, der bruger deres Coop app til at betale med i kassen, når de handler dagligvarer. Vinderens lod trækkes efter endt konkurrenceperiode og kontaktes personligt. Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelsen indenfor 14 dage efter første kontaktforsøg, trækkes en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Coop.dk, i Coop app’en og på Coop Danmarks facebookside. Coop forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre i konkurrencens vilkår, præmie og periode.

Har du ikke allerede har Coop app'en, så hent den her.

Læs mere om hvordan man betaler med Coop app’en her.