Vind Mustang cykler til hele familien

Vil du gerne forkæle hele din familie med lækre nye cykler? Så betal med Coop app'en næste gang du handler, og deltag automatisk i konkurrencen om Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 17.000 kr. Jo flere gange du betaler med Coop app'en frem til den 30. september, jo større chance har du for at vinde. Husk, at du skal være medlem at Coop for at betale med Coop app'en.

Har du ikke allerede Coop app'en, så hent den her.

Sådan gør du

Det eneste det kræver for at deltage i konkurrencen er at være medlem af Coop og betale med Coop app'en næste gang du handler i en af Coops butikker. Så deltager du automatisk i konkurrencen om Mustang cykler til hele familien.

Læs mere om hvordan man betaler med Coop app’en her.

Konkurrencebetingelser

Man deltager i konkurrencen ved at betale med Coop app'en når man handler i Coops butikker. Jo flere gange man betaler med app'en, desto flere lodder har man i konkurrencen om at vinde Mustang cykler til hele familien til en samlet værdi af 17.000 kr. Konkurrencen løber i perioden torsdag den 24. august til og med lørdag den 30. september.

Præmien indeholder frit valg af Mustang cykler til en samlet værdi af 17.000 kr. baseret på cyklens normalpris. Det må max. vælges 3 cykler af samme model. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede modeller. Præmien kan alene bruges på Mustang cykler og ikke cykeltilbehør eller ekstraudstyr. Se vores store udvalg af Mustang cykler her.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, ligesom et evt. restbeløb ikke kan udbetales. Coop leverer gratis ved din kantsten indenfor gældende leveringsregler. Læs vilkår her.

Konkurrencen er forbeholdt Coops medlemmer, der bruger deres Coop app til at betale med i kassen, når de handler dagligvarer. Vinderens lod trækkes efter endt konkurrenceperiode og kontaktes personligt. Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelsen indenfor 14 dage efter første kontaktforsøg, trækkes en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Coop.dk, i Coop app'en og på Coop Danmarks facebookside.

Coop forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre i konkurrencens vilkår, præmie og periode.

Konkurrencen fra uge 27-30 om 50.000 til dagligvarer er slut

Det blev Aase fra Virum der var den heldige vinder af konkurrencen om et års forbrug af dagligvarer til en værdi af 50.000 kr. Aase har sendt os et billede af hvordan det ser ud på mobilen når man har fået 50.000 ekstra ind på bonuskontoen.


Har du ikke allerede Coop app'en, så hent den her.

Læs mere om hvordan man betaler med Coop app’en her.