Vind et års forbrug af dagligvarer til en værdi af 50.000 kr.

Vil du være fri for at bøvle med betaling i et helt år? Så betal med Coop app'en næste gang du handler, og deltag automatisk i konkurrencen om et års forbrug af dagligvarer hos Coop. Jo flere gange du betaler med Coop app'en frem til den 31. juli, jo større chance har du for at vinde. Husk at du skal være medlem af Coop for at betale med Coop app'en.

Har du ikke allerede Coop app'en, så hent den her.

Sådan gør du

Det eneste det kræver for at deltage i konkurrencen er at være medlem af Coop og betale med Coop app'en næste gang du handler i Coops butikker. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et års forsbrug af dagligvarer.

Læs mere om hvordan man betaler med Coop app’en her.

Konkurrencebetingelser

Du kan deltage i konkurrencen ved at betale med Coop app’en når man handler i Coops butikker. Jo flere gange man betaler med app’en, desto flere lodder har man i konkurrencen om at vinde et års forbrug af dagligvarer. Konkurrencen kører i hele juli fra 1. juli t.o.m. 31. juli 2017. Præmien på et års forbrug af dagligvarer udbetales som bonus på vinderens medlemskonto. Bonus der kan handles for i Coops butikker. Præmien har en værdi af 50.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen er forbeholdt Coops medlemmer, der bruger deres Coop app til at betale med i kassen, når de handler dagligvarer. Vinderens lod trækkes efter endt konkurrenceperiode og kontaktes personligt. Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelse indenfor 14 dage efter første kontaktforsøg, trækkes en ny vinder.

Vinderen offentliggøres på Coop.dk, i Coop app’en og på Coop Danmarks facebook side. Coop forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre konkurrencens vilkår, præmie og periode.