Få ekstra bonus og fair priser

Skal du købe ny bil, have ekstra råderum på ferien eller låne til ny bil eller bolig? Coop Bank forsøger altid at gøre hverdagen så billig som mulig for medlemmer af Coop.  Vi giver dig ekstra bonus og produkter til fair priser.

Lær os bedre at kende

Få realkredit med bonus

I et samarbejde med Totalkredit tilbyder vi nogle af markedets billigste realkreditlån.

Optager du et realkreditlån gennem Coop Bank, får du bonus, som du kan bruge i alle Coops butikker – hele 750 kr. for hver lånte million hvert eneste år. Din bonus indsættes løbende én gang om måneden og er skattepligtig. 

Beregn din bonus

Lån til det, der betyder noget

Er det tid til at investere i boligforbedringer eller vil du samle en række mindre lån? Så er CoopLån 50+ med en af markedets laveste renter måske noget for dig. Har du brug for et mindre lån, kan du også søge om et CoopLån 20+, som gør det billigt at låne med alle sine fordele.  

Beregn dit lån

Bliv godt kørende

Drømmer du om en ny eller en brugt bil, og vil du gerne have et billån, der er lige ud ad landevejen? Så er Coop Billån måske noget for dig. Du kan låne til bilen, uanset om du har en udbetaling eller ej - endda til låneomkostninger, der er blandt markedets laveste.

Beregn billån

Ekstra råderum på ferien eller i det daglige 

Gode tilbud til fryseren eller vinreolen? Eller uforudsete udgifter på ferien? Du kan søge om at få lidt ekstra råderum i budgettet med en kassekredit fra Coop Bank på op til 50.000 kr.

Få ekstra råderum


Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud.
Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.