Ny madinspiration hver dag

Med Coop app'en i hånden er der ingen panik, når du skal købe ind til aftensmad. Du tjekker bare dagens ret i app’en.

Hver dag serverer vi en ny velsmagende opskrift til aftensmaden, som er lige til at gå til. Herudover finder du altid masser af gode madtips og inspiration, så det er nemt at lave god mad i en fart. 

Hold styr på dine indkøb med Coop app'en

Med indkøbslisten i Coop app’en er det lidt nemmere at holde overblikket og undgå svinkeærinder, når du handler.

Listen sorteres efter kategori, husker de varer du ofte køber, og så kan du tilføje personlige tilbud, lokale tilbud og medlemstilbud. Del også din indkøbsliste med familien, så der altid er styr på indkøbene.

Samvirke på mobilen

Som medlem kan du altid læse den seneste version af Samvirke i din Coop app. Samvirke er magasinet, der tager udgangspunkt i din hverdag. Et magasin man glæder sig til at læse, og som man får noget ud af. Samvirke insisterer på at have udsyn og perspektiv. Det kigger ud i verden, tilbage i historien og forklarer sammenhænge.

Husk, at du som medlem af Coop også kan hente Samvirke i din lokale butik.

Indkøbsliste i Coop app'en

I Coop vil vi gøre det nemt, hurtigt og billigt for dig at købe godt og sundt ind. Derfor kan du nu med din Coop app lave en smart indkøbsliste i en fart, så du får mere tid i hverdagen og undgår svinkeærinder, når du køber ind. Coop app'ens indkøbsliste sikrer at du får det hele med hjem - hver gang. Listen sorteres efter kategori, husker de varer du ofte køber og så kan du tilføje personlige tilbud, lokale tilbud og medlemstilbud. Del også din indkøbsliste med familien, så er der altid styr på indkøbene.