Billigere jul i Coop app'en - hver dag

Coop app’en er kommet i julestemning. Og det betyder at alle Coop medlemmer kan få en billigere jul med Coop app’en – hver dag frem til jul.

Fra 1.-23. december kan du som medlem hver dag gøre et godt julekup i Coop app’en. De særligt gode priser på julevarer er gældende én dag, så kuppet skal aktiveres og handles den samme dag. Dagen efter er det muligt at gøre et nyt stærkt kup i app’en.

Du kan købe dine daglige julekup i SuperBrugsen, Kvickly, Dagli´Brugsen, fakta og Irma.

Så nemt aktiverer du dine julekup:

1. Åbn din Coop app


Åbn din Coop app og tryk på boblen "Gør dagens julekup".

2. Vælg og aktiver


Vælg og aktiver dine julekup.

Vær opmærkosm på at julekuppet kun gælder en dag.

3. Registrer din Coop app


Registrer din Coop app ved kassen og få dit julekup. 

*Julekup til Coop medlemmer aktiveres i den nyeste version af Coop app’en. Julekup skal aktiveres og købes den angivne dag for at opnå rabat og gælder så længe lager haves. Nye Coop medlemmer får julekup i deres Coop app op til 6 dage efter indmeldelse.

Få styr på dit julekøkken med Coop app’en

Hvis du vil være sikker på at servere en flæskesteg med sprøde svær og en sovs der vil blive talt om i årtier, får du i Coop app’en tips og tricks til årets julemenu. Vi sørger for inspiration og massevis af juleopskrifter, så du er sikker på, at årets julemiddag bliver et hit. Med Coop app’en gør vi det nemmere for dig at lave god mad til jul - og få en sund madøkonomi.