Coop Medlem Bonus Small DarkRed
Coop Medlem Bonus Small DarkRed

Personlige tilbud til medlemmer

Skræddersyede tilbud til medlemmer

Medlemmer får hver uge en række personlige tilbud at vælge imellem. Disse tilbud er nøje udvalgt, og baseret på de ting de køber mest af

Personlige tilbud skal blot aktiveres inden køb, så går varen ind til den personlige pris. Scan medlemskortet eller Coop app'en ved kassen, så bliver rabatten registreret korrekt.

Personligetilbud 1200X800

Husk at personlige tilbud skal aktiveres

Aktivér dine tilbud inden du betaler

Du har mulighed for at benytte op til 10 personlige tilbud på tværs af vores kæder om ugen. Når du klikker på tilbuddet, kan du læse mere om hvilke varianter, du kan vælge imellem, samt hvor mange af hver vare, du kan købe til din personlige tilbudspris.
Der er nye personlige tilbud til dig hver søndag. Du kan aktivere dine i Coop app'en, her på siden eller ved at benytte Pristjekkeren i butikken ved at scanne bruge dit fysiske medlemskort.

personlige-tilbud-coop-app-butik 07-04-2022

Du kan også aktivere dine tilbud i butikken

coop-medlemskort-personligetilbud 08-04-2022

Aktivér dine tilbud nede i butikken

Det er også muligt at aktivere sine personlige tilbud på 'Pristjekkeren' i butikken. Scan blot stregkoden på dit medlemskort, så dukker dine personlige tilbud op på skærmen og du kan aktivere dem, du ønsker at benytte. Husk at bemærk variant og mængdebegrænsning.

Coop Medlem Bonus Small Red
Coop Medlem Bonus Small Red

..og der er mange flere fordele til dig!