Skræddersyede tilbud til dig

Som Coop-medlem får du hver uge en række personlige tilbud i Coop app'en, som du kan vælge mellem. De er nøje udvalgt, så de passer til dig og dine behov. Der er nye tilbud hver søndag, og du skal blot huske at aktivere dem, inden du går til kassen for at betale. Scan dit medlemskort eller Coop app'en ved kassen, som du plejer, og så får du automatisk din rabat. 

Du har også mulighed for at aktivere dine personlige tilbud i Pristjekkeren i butikken. Du skal blot bruge dit fysiske medlemskort.

Gode medlemstilbud

Som medlem af Coop får du ud over dine personlige tilbud også masser af gode medlemstilbud i Coop app'en, i Coops butikker og på Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD.

Få dobbelt op på samlemærker

Hvis du bruger Coop app’en, får du automatisk dobbelt op på samlemærker, og kan se din saldo på mobilen.  

Glæd dig til den 2. august hvor du kan samle dig til lækre produkter fra Tupperware.

Læs mere her.

Ekstra tilbud fra din butik

Som medlem af Coop kan du altid tjekke Coop app'en for først-til-mølle tilbud og varer til ekstra gode priser i din lokale butik - de findes kun i app'en. Din lokale butik er den butik, som du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til hver en tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din butik.