Du får 10 % bonus på sommerhusferie i Danmark, Norge og Sverige.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor for at se udvalget af sommerhuse. 
BEMÆRK! Bestilling skal ske på tlf. 7013 1616 på alle hverdage kl. 9-17  – husk at oplyse, at du har et Coop-kort ved første henvendelse.

Priseksempler

Efterårsferie i sommerhus - smukt og billigt. 1 uge i skolernes efterårsferie fra 1.865 kr.
Miniferie i sommerhus - tag 3 dage i oktober fra 1.296 kr.
FamilieWeekend – saml flere generationer i et sommerhus med plads til min. 10 pers. fra 2.675 kr.

Tag hunden gratis med på ferie

Et sommerhus i Danmark er helt perfekt, når din hund skal med på ferie. Hér har den har rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand – lige uden foran døren. Sommerhusferie er ferie for hele familien – også for hunden!

Weekend med vennerne

Tag en smuttur på landet og få tid til nye sjove oplevelser sammen med vennerne med fx kortspil, lækker mad og masser af frisk luft. Weekendtur i efteråret med plads til 6 pers. fra 1.368 kr.

Bestil ferien til 2018 nu

Vi har åbnet for sæson 2018. Det betyder, at du lige nu har stort set frit valg blandt alle DanCenters mange tusinde sommerhuse.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.