Du får 10 % bonus på sommerhusferie i Danmark, Norge og Sverige.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor for at se udvalget af sommerhuse. 
BEMÆRK! Bestilling skal ske på tlf. 7013 1616 på alle hverdage kl. 9-17  – husk at oplyse, at du har et Coop-kort ved første henvendelse.

Juleferie i sommerhus - 3 (afslappende) grunde til at holde jul eller nytår i sommerhus

Flere og flere vælger at holde jul eller nytår i sommerhus, men hvordan kan det nu være? Dem, der har prøvet det, har fortalt, hvad det bedste ved en jule- og nytårsferie i sommerhus er. Du kan se, hvad de sagde hér!

1. Du står ikke med det hele alene - alle hjælper til
Noget af det bedste ved at holde jul og nytår i sommerhus er, at det ikke kun er dig, der er værten og skal sørge for alle de andre. Alle hjælper til. Det giver et større fællesskab og gør, at du bedre kan nyde julen.

2. Der er sovepladser til alle
Til jul og nytår skal alle samles – ingen skal sidde alene. Men du har måske ikke plads til alle. I et sommerhus kan du få plads til op til 24 personer – og det betyder altså, at alle har en rigtig seng at sove i. Læs: Ingen vågner op radbrækkede efter at have sovet på en sofa.

3. Du behøver ikke at gøre rent selv
Det er ganske simpelt. Lejer du et sommerhus er der rent, når du ankommer. Du skal altså ikke gøre rent inden gæsterne ankommer. Når julen er ovre, står du heller ikke med rengøringen alene. Enten hjælpes alle ad, eller også fuldender I oplevelsen og køber en slutrengøring, som I jo også deles om at betale.

Ta’ af sted i juledagene fra 1.884 kr.
Hele juleugen fra 2.506 kr.
Nytår fra 3.370 kr.

Tag hunden gratis med på ferie

Et sommerhus i Danmark er helt perfekt, når din hund skal med på ferie. Hér har den har rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand – lige uden foran døren. Sommerhusferie er ferie for hele familien – også for hunden!

Weekend med vennerne

Tag en smuttur på landet og få tid til nye sjove oplevelser sammen med vennerne med fx kortspil, lækker mad og masser af frisk luft. Weekendtur i efteråret med plads til 6 pers. fra 1.368 kr.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.