Du får 10 % bonus på 28 feriecentre i Danmark.

Sådan gør du

Bestilling skal ske på tlf. 3363 0200 på alle hverdage kl. 9-16  – husk at oplyse dit Coop medlemsnummer ved første henvendelse.
Tryk på knappen for at se udvalget af feriecentre. 

Forårets helligdage – nyd dem ved vandet

Danlands feriecentre ligger altid nær skøn natur, hav og strand. Få det bedste ud af forårets helligdage og nyd en afslappet miniferie med dine nærmeste tæt ved vandet.

Prøv for eksempel:

• Kr. Himmelfartsferie fra 1.856,- for 4 personer i 3 nætter.

• Pinseferie fra 1.803,- for 4 personer i 3 nætter.

• Miniferie i juni fra 1.462,- for 4 personer i 3 dage

Sommerferie ved vandet – med badegaranti

Hos Danland er der mulighed for at tage at badeferie i Danmark, uanset hvordan vejret er. På Danlands feriecentre kan du nemlig få luftet badetøjet enten ved stranden, i feriecentrets swimmingpool eller i badeland. Helt perfekt, når børnene eller børnebørnene er med på sommerferie.


Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.