Du får 35 % bonus på 12 måneders abonnement og 25 % bonus på 6 måneders abonnement hos Dansk Filmskat.

Sådan gør du

Bestil dit abonnement til Dansk Filmskat ved at trykke på linket. Herefter skal du udfylde dine oplysninger og betale abonnementet med dit betalingskort. Prisen for et 12 måneders abonnement er 468 kr og prisen er 270 kr. for et 6 måneders abonnement. Du får op til 35% bonus som medlem. Du har med det samme adgang til Dansk Filmskat.

Dansk Filmskat 

Med Coop-kortet kan du og hele familien få ubegrænset adgang til Dirch Passer, Olsen Banden, Lille-Per og de andre danske klassikere. Hver uge udskiftes nogle af filmene, så der altid er ny filmoplevelser at se frem til.

Vores samarbejde med Dansk Filmskat betyder, at vores medlemmer får mulighed for at se klassiske danske film på alle familiens skærme og samtidig optjene bonus.

Første måned for 0 kr.

Som noget nyt kan du prøve Dansk Filmskat i en måned for 0 kr., for at se om det er noget for dig. Abonnementet fortsætter automatisk til 49 kr. om måneden, men kan opsiges til hver en tid. Hvis du ønsker at fortsætte med Min Bio/Dansk Filmskat kan du skifte til 6 eller 12 måneders abonnement og få op til 35% i bonus.

Bonus

Din bonus overføres senest ved udgangen af måneden efter, dit abonnement er bestilt, og kan ses på din medlemskonto.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til produkter eller lignende, bedes du kontakte Dansk Filmskat. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.