Du får lige nu 12 % i bonus. Gælder kun fra d. 11. - 24. december.

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via 'Bestil her' knappen og direkte ind på inkClubs side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Du kan ikke se din bonus fremgå af inkClubs priser og heller ikke på ordrebekræftelsen, men Coops systemer håndterer den, såfremt at du køber i gennem nedenstående knap.

inkClub

inkClub er Nordens største online butik for blækpatroner til hjemmet og kontoret. Andre produkter du også finder hos inkClub er: Støvsugerposer, batterier, lamper, kontorartikler og andre forbrugsvarer. Spring køerne over og køb dine varer online i fred og ro, når det passer dig.


Bonus

Din bonus overføres måneden efter dit køb. Du får bonus på dit køb ekskl. moms. Bonus håndteres af Coop og ikke inkClub. Har du spørgsmål til din bonus, kan du kontakte vores Medlemsservice her.  


Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Du kan ikke benytte rabatkoder eller gavekort og samtidig få bonus. Dvs. benyttes en rabatkode mister man retten til bonus. Du får bonus på fragten af dit køb. Bonus hos inkClub er en medlemsbonus og ikke en inkClub rabat.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.