Du får bonus på billetter til Knuthenborg. I får 100 kr i bonus på voksenbilletter og 60 kr. i bonus på børnebilletter. 

Sådan gør du

Tryk på knappen Bestil her og køb dine billetter. For at få bonus skal du købe via linket herunder og indtaste dit medlemsnr. i feltet ”COOP medlemsnr.”

Knuthenborg Safaripark

Oplev tigre, giraffer, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr i Knuthenborg Safaripark.

Tag familien på en rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 25 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

Bliv klogere på safariparkens dyr og stil alle de spørgsmål, I kan komme i tanke om. Vores dyreformidlere fortæller nemlig gerne løs om dyrene. I kan også være med til at fodre bavianerne eller se dyrepasserne gi’raffen mad.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dine billetter er købt. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus såfremt medlemsnummeret er forkert. Henvendelser omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice her.

Bemærk

Billetter skal købes online. Billetten er først aktiv to timer efter købet og kan vises på din smartphone/tablet eller printes og tages med fysisk. Billetkøb kan ikke tages retur. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbuddet kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på billetter, som allerede er købt. Denne partnerfordel gælder kun et begrænset antal billetter.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.