Du får bonus på billetter til Legoland. I lavsæson får du 120 kr. pr. billet og i højsæson får du 100 kr. pr. billet.

Sådan gør du

Tryk på knappen Bestil her og køb dine billetter. For at få bonus skal du købe via linket herunder og udfylde feltet Medlemsnr./Medarb.nr. med dit medlemsnummer.

Højere, vildere og meget mere LEGOLAND® 2017

Oplevelserne i LEGOLAND er ikke skaleret ned: Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride. Vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer. Nyd duften af nybagte snobrød i indianerlejren og gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland.

Lavsæson: 1. april til 23. juni og 14. august til 5. november 2017.

Højsæson: 24. juni til 13. august 2017.

Husk LEGOLAND har enkelte lukkedage i september og oktober. Se åbningstider og events på www.LEGOLAND.dk.Bonus

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk

Billetter skal købes online og du kan maks købe 6 billetter pr. medlemsnummer. Billetkøb kan ikke tages retur. Vælger du at opgradere din billet til et Sæsonpas, så er totalprisen 649,- for voksen og 499,- for børn. Opgradering er kun muligt på besøgsdagen. Hør mere på Sæsonpas kontoret i LEGOLAND. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbuddene kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på billetter, som allerede er købt. Du kan både vise din billet fysisk eller på mobilen. Vi anbefaler at du køber billetten i god tid, så du når at få bekræftelsen inden du tager afsted.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND®. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.