Du får 35 % bonus på 12 måneders abonnement og 25 % bonus på 6 måneders abonnement hos Min Bio

Sådan gør du

Bestil dit abonnement til Min Bio ved at trykke på knappen "Bestil her". Herefter skal du udfylde dine oplysninger og betale abonnementet med dit betalingskort. Prisen for et 12 måneders abonnement er 468 kr., og prisen på et 6 måneders abonnement er 270 kr. Du får op til 35 % bonus som medlem. Du har med det samme adgang til Min Bio.

Hos Min Bio kan du vælge mere end 800 børnefilm

Med Coop-kortet har du mulighed for at få håndplukket kvalitetsunderholdning til børn i alderen 1-8 år. Se LEGO Friends, Cirkeline, Rasmus Klump, Masha og Bjørnen, Far til fire og meget mere. Lad børnene finde deres egne favoritfilm- og serier i et trygt og sjovt børneunivers på alle familiens skærme.

Første måned for 0 kr.

Som noget nyt kan du prøve Min Bio i en måned for 0 kr., for at se om det er noget for dig. Abonnementet fortsætter automatisk til 49 kr. om måneden, men kan opsiges til hver en tid. Hvis du ønsker at fortsætte med Min Bio/Dansk Filmskat kan du skifte til 6 eller 12 måneders abonnement og få op til 35% i bonus.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, dit abonnement er bestilt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Vores samarbejde med Min Bio betyder, at vores medlemmer får mulighed for at få kvalitetsunderholdning til børnene og samtidig optjene bonus. Min Bio indeholder mere end 800 film og serieafsnit - alt sammen med dansk tale.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til filmudvalg, produkter eller lignende, bedes du kontakte Min Bio. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.