Få billig naturgas, gavekort og bonus.

OK har altid en god pris på naturgas. Lige nu får du både billig naturgas og et gavekort på 350 kr. til benzin og diesel, hvis du bestiller i perioden senest 31.01.2018. Og så får du samtidig 120 kr. i bonus, fordi du er medlem af Coop.

Sådan gør du

Ring på 70 10 20 33 eller tryk på knappen "Bestil her" og bestil din naturgas. Sørg for at feltet "Medlem af Coop" er krydset af, og indtast dit medlemsnummer i feltet "Coop medlemsnummer" i trin 2.

Få 120 kr. i bonus

Uanset om du vælger naturgas til fastpris eller hellere vil have en variabel pris, får du en fast bonus hos OK på 120 kr. om året. Vi sætter nemlig 10 kr. i bonus ind på din medlemskonto – måned efter måned.

Billig naturgas

Når du vælger naturgas fra OK, er du sikker på at få en god pris. Og det tager kun 3 minutter at skifte, vi tager os af alt det praktiske. Du vælger selv, om du vil følge den variable pris eller låse din pris fast med en fastprisaftale og dermed kende dit budget. Naturgas er en miljøvenlig varmekilde til opvarmning af både din bolig og dit brugsvand.

Bonus

Din bonus overføres hver eneste måned (10 kr. pr. måned), så længe du har abonnement hos OK, og kan ses på din medlemskonto. Din første bonus indsættes på din medlemskonto måneden efter, at du har fået din første naturgas (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk

Aftalen gælder kun til privat forbrug.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte OK. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.