Du får 1.500 kr. i bonus ved køb af varmepumpe fra OK.

Sådan gør du

En ny varmepumpe kræver et par ord med på vejen, inden du kaster dig ud i et køb. Varmepumpen skal nemlig passe perfekt til dit hus, din familie og jeres forbrugsmønster. Så tryk på knappen, læs lidt mere og bestil en opringning fra en af vores konsulenter.

Varmepumper fra OK

Opvarmer du dit hus med olie, el eller gas, kan du typisk reducere dine varmeudgifter med 50 %, hvis du skifter til en varmepumpe. En luft til vand-varmepumpe passer til de fleste huse, kræver ingen daglig vedligehold og så er den hurtig at installere. Hos OK hjælper vi dig med at vælge den varmepumpe, der passer bedst til dit behov og giver dig den størst mulige besparelse på din varmeregning -
og vi tager os af alt det praktiske, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Bonus

Uanset hvilken type varmepumpe, du vælger, så får du 1.500 kr. i bonus. Din bonus overføres til din medlemskonto måneden efter, du har betalt din nye varmepumpe (senest ved udgangen af efterfølgende måned) - eller når du har lavet en leasing-aftale.

Bemærk

Hos OK gør vi det nemt for dig at få råd til en varmepumpe. Vi tilbyder nemlig to alternativer til kontant betaling. Nemlig OK Varmepumpe Leasing og OK Energilån. Du kan læse mere om dine finansieringsmuligheder her.
OK leverer kun til brofaste øer.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.