Gå på UDSALG med bonus fra d. 2. januar 2018.

Spar 85% på stel og kontaktlinser. Oplev en synlig forskel i Synoptik. Udsalget varer frem til d. 25. februar 2018.

Sådan gør du

Tryk på knappen og læs mere om Synoptiks kampagner. Her kan du også bestille tid til certificeret synsprøve og finde inspiration til dine næste briller. Husk at oplyse dit medlemsnummer i butikken.

Synoptik

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Hos Synoptik brænder de hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en synsprøve certificeret af Dansk Standard, autoriserede optikere og uddannede brillestylister. Det er blot nogle af Synoptiks mange fordele, som gør, at du kommer til at opleve en synlig forskel.

Bonus

Du får 10 % i bonus på briller og 2 % på kontaktlinseabonnement. Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler. Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Synoptik. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.