50% på alle glas og 10% bonus

Glas ikke bare er glas. Derfor forkæler Synoptik lige nu dig og dit syn med 50% rabat på alle glas – og gør livets øjeblikke endnu skarpere.

Kom ind til et gratis synstjek og Synoptiks professionelle rådgivning.
Gælder til 30.12.17 for alle glas v/køb af stel. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Oveni rabatten får du 10 % bonus på briller eller solbriller og 2 % på kontaktlinseabonnement.

Sådan gør du

Tryk på knappen og læs mere om Synoptiks kampagner. Her kan du også bestille tid til certificeret synsprøve og finde inspiration til dine næste briller. Husk at oplyse dit medlemsnummer i butikken.

Synoptik

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. I Synoptik brænder vi hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Som den eneste optikerkæde kan vi tilbyde en synsprøve certificeret af Dansk Standard, autoriserede optikere og uddannede brillestylister. Det er blot nogle af vores mange fordele, som gør, at du hos os kommer til at opleve en synlig forskel.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bonus kan ses på din medlemskonto. Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Synoptik. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.