Du får 10% bonus på køb af briller eller solbriller og 2% på kontaktlinse-abonnement.
Din bonus kan kombineres med vores gode kampagnetilbud og rabatter.
Lige nu har Synoptik 75% på alle stel og kontaktlinser.

Det nuværende tilbud gælder til d. 19.08.17 for alle stel ved køb af glas. Rabat på kontaktlinseabo. gives i 2 mdr. Kan benyttes af alle uden Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Bliv inspireret til nye stel her.

Sådan gør du

Tryk på knappen og læs mere om vores aktuelle tilbud til dig. Her kan du også bestille tid til vores certificerede synsprøve og finde inspiration til dine næste briller. Husk at oplyse dit medlemsnummer i butikken.

Synoptik

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. I Synoptik brænder vi hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Som den eneste optikerkæde kan vi tilbyde en synsprøve certificeret af Dansk Standard, autoriserede optikere og uddannede brillestylister. Det er blot nogle af vores mange fordele, som gør, at du hos os kommer til at opleve en synlig forskel.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik. Bonus kan ses på din medlemskonto. Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.