Få 10 % bonus på Tectyl rustbeskyttelse af bilen.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor og find dit nærmeste Tectyl Center. Udfyld med bil, behandling samt navn og kontaktinfo. Vælg herefter COOP i rabataftaler og udfyld felt med medlemsnummer. Din bonus bliver automatisk registreret og til rådighed inden 2 måneder. Du kan også oplyse dit medlemsnummer, når du indleverer din bil på et af vores centre.

Om Tectyl

Tectyl har markedets mest miljøvenlige og effektive rustbeskyttelse. Med mere end 80 års erfaring i rustbeskyttelse er du sikret tryghed og garanti for den bedste kvalitet. Tectyl er kvalitetskontrolleret af Teknologisk Institut.

Bonus

Bonus overføres til din medlemskonto måneden efter, din bil har været hos Tectyl, og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk

Aftalen gælder for alle person- og varebiler op til 3500 kg. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tectyl. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.