Du får bonus på alle rejser. Du får 4 % ved bestilling mere end 120 dage før afrejse. Du får 1 % ved bestilling mindre end 120 dage før afrejse.

Sådan gør du

Tryk på knappen knappen "Bestil her". På TUI's hjemmeside kan du booke din rejse ved at trykke på ”Bestil din rejse med bonus”. Når du skal betale, får du mulighed for at taste dit Coop medlemsnr. Du kan også bestille på telefon på 3347 9016. Husk at oplyse, du er medlem af Coop.

TUI har rejser til det meste af verden

Stik af fra hverdagen og oplev noget nyt. Med TUI rejser er det lige så nemt at finde skøn afslapning som eksotiske rejseeventyr. Her finder du sommerferie, ferie med all inclusive, krydstogter, kombinationsrejser med storby og afslapning og meget mere. 

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din rejse er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Er man Coop medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, med mindre at en af personerne på disse også er Coop medlem.

Der gives ikke bonus på flybilletter uden hotelarrangement og gavekort. Fordelen gælder ikke TUI Villas. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter.


Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte TUI. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.