Du får 5 % bonus hos Zalando.

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind med dit medlemsnummer og dernæst går via ’Bestil her’ knappen og direkte ind på Zalando.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Om Zalando

Hos Zalando finder du mere end 150.000 produkter fordelt på over 1500 populære brands. Det store udvalg inkluderer blandt andet Nike, Adidas, Ralph Lauren og Filippa K. Vi tilbyder vores kunder en fantastisk shoppeoplevelse i et univers af aktuelle varer, god service, gratis levering og 100 dages gratis retur.

Bonus

Din bonus overføres til din medlemskonto efter transaktionen er blevet godkendt i Zalandos systemer. Det tager normalt 12 uger fra du har gennemført købet til din bonus vil kunne ses på din medlemskonto.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Det er ikke muligt at benytte rabatkoder og samtidig få bonus. Dvs. benyttes en rabatkode mister man retten til sin bonus. Der gives ikke bonus på varer, der allerede er købt eller ved betaling med gavekort.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til levering, produkter eller lignende, bedes du kontakte Zalando. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.