Vigtig information om dit Coop login - skift din adgangskode hurtigst muligt

Nogle få Coop kunder har for nylig har oplevet, at uvedkommende personer har fået adgang til deres Coop profil (som bruges til login i Coop app'en og på coop.dk). Det er sket ved, at de har haft kendskab til og misbrugt brugernavn og adgangskode.

For de berørte kunder har det betydet, at uvedkommende har haft adgang til de oplysninger, der fremgår af Coop profilen. I meget få tilfælde har uvedkommende personer foretaget køb med kundens bonus.

Uautoriseret adgang er et brud på persondatasikkerheden, og Coop kan ikke udelukke, at uautoriserede personer på samme måde kan have fået adgang til din Coop profil.

Vi beder dig derfor om at skifte adgangskoden til din Coop profil hurtigst muligt, og derudover opfordrer vi til at du kontrollerer dine digitale kvitteringer for at se, om der er sket køb, som hverken du eller andre i din husstand kan genkende.

Skift din adgangskode

Det er meget vigtigt, at du vælger en ny, unik adgangskode, som du ikke bruger – eller har brugt - andre steder.

Du kan skifte din adgangskode via linket her eller på én af disse to måder:

Via denne side

Via Coop app’en

  • Gå ind i din Coop app og tryk på de tre prikker i nederste højre hjørne
  • Gå ned i bunden og tryk på ’log ud’
  • Tryk på ’Ja, log ind’
  • Tryk på ’Har du glemt din adgangskode?’
  • Følg herefter vejledningen

Kontrollér dine kvitteringer

Som nævnt ovenfor opfordrer vi dig til at kontrollere de køb, der er foretaget på din Coop profil. Det kan du som altid gøre via dine kvitteringer i Coop app'en og her på medlem.coop.dk.

Du er velkommen til at kontakte Coop

Hvis der er kvitteringer, du ikke kan genkende – eller hvis du har brug for hjælp – kan du kontakte Coop Medlemsservice via medlemsservice.coop.dk – eller ringe på telefon: 43 86 20 20 – alle hverdage fra kl. 9.00-16.00.

Venlig hilsen
Coop