Oversigt over Coops egne varemærker som optjener bonus på som medlem og profilkunde i Coop

Coop varemærket rummer mere end 3.000 af de fødevarer, vi danskere bruger mest. Vi lægger navn til varerne og stiller krav, der ofte er højere end loven kræver. Men alligevel til priser, hvor alle kan være med.
NB! Bonus på varemærket Coop gælder fødevarer, dog ikke Cooperativet.

Xtra er ordentlig kvalitet til discountpriser. Det er et mærke, som garanterer høj værdi for pengene uden så mange dikkedarer, så du hurtigt og let kan købe stort ind til færre penge. Xtra er den prisbevidstes bedste ven ude på hylderne, og selvom kvaliteten hos Xtra er lidt lavere end på andre af vores varemærker, så sætter vi altid en ære i at sikre, at den er i orden.

Du finder flere end 300 forskellige økologiske varer i Coop 365Økologi sortimentet i alle kategorier lige fra frugt, grønt, mejeri og kolonial til kød, så uanset om du vil have skyr til morgenmad, æg til frokost eller kartofler til aftensmad, så finder du det i 365Økologi sortimentet til discountpriser.

Coop 365Minirisk er vores helt egen serie af produkter med Svanemærket og Asthma Allergy Nordic mærket til rigtige discountpriser. Vidste du, at vi stiller højere krav end loven kræver? Produkterne er uden parfume og i serien finder du produkter indenfor husholdning, personlig pleje og baby.

Änglamark serien tæller mere end 1200 varer. Produkterne er enten økologiske eller svanemærket og godkendt af Asthma Allergy Nordic. Når du køber Änglamark, får du produkter uden overflødig kemi og skadelige stoffer. Kort sagt, så er alle produkter i familien godkendt til en relevant mærkningsordning.

365hverdag er vores egen serie af dagligvarer. Vareserien består af sortiment indenfor alle fødevarekategorier til alle måltider i løbet af dagen. Alle varer i 365hverdag lever op til Coops kvalitetstandarder og 365discounts priser. Derfor får du varer af høj kvalitet til rigtige discountpriser.

Coop Smag Forskellen er til dig, der ønsker kompromisløs smag og kvalitet. Smag Forskellen varer er særligt udvalgte på grund af deres enestående smag og der knytter sig altid en unik historie til den enkelte vare, så du ved hvorfor den er udvalgt til at høre under Smag Forskellen mærket. Det er din garanti for den bedste smagsoplevelse til rimelige penge.

Irmas har samlet de bedste og mest innovative varer lige til at lægge i din kurv, så du kan nyde smagen af noget godt. Det giver madglæde, når gode råvarer og den bedste smag går op i en højere enhed, og det er lige præcis det, Irma står for.

Madglæde er nemlig meget mere end at spise godt; det er også bevidsthed om kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt nysgerrighed for nye smage.


I Coop er vi vilde med økologiske mejeriprodukter fra Thise og økologisk kød Thise&Ko. Udvalget er stort og der kommer løbende nye varer til. Der er kræset for alt fra oste til fløde og fra hakket oksekød til ribeye steaks.

FRIENDS er funktionelt børnetøj i høj kvalitet til en god pris. Det er gennemtænkt, gennemtestet og skabt til at blive brugt igen og igen. Sortimentet dækker alt fra inderst til yderst i lækre materialer til leg både ud og inde.

Cottonfield er herretøj på et niveau, der sætter nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Når et mærke som Cottonfield er at finde på hylderne, er det fordi, vi gerne vil give vores kunder muligheden for at handle herretøj i Kvickly. Dansk design og masser af værdi for pengene.

Jackpot har været kendt for dansk kvalitetsdesign siden 1974, og er i dag med til at sætte nye standarder for tøj til kvinder i dagligvarehandlen. I Kvickly vil vi gerne tilbyde vores kunder kvalitetstøj til kvinders hverdag. Sortimentet følger årstiderne og der er altid masser af styles at vælge imellem.