VIGTIGE ÆNDRINGER I COOPS MEDLEMSFORDELE

Kære Coop Medlem

Ændring i medlemsbonus

Coop har vedtaget ændringer i medlemsfordelene i Coops medlemsprogram fra 1. maj 2023.

Det betyder, at du som medlem fra 1. maj 2023 ikke længere optjener 1 % i medlemsbonus på dine samlede køb hos Coop, når du handler for mere end 500 kr. om måneden, men på et udvalg af Coops egne varemærker. Se dem her. Øvrige medlemsfordele, bonusser og rabatter videreføres uændret.

Som Coop medlem får du fra 1. maj 2023 mulighed for at optjene medlemsbonus på en ny og anderledes måde. I løbet af foråret 2023 orienterer vi mere konkret om de nye bonusmuligheder.

Har du brug for at vide mere?

Du kan læse Coops medlemsvilkår her. Coop ambas vedtægter kan du tilgå her.

Har du spørgsmål til medlemsprogrammet og ændringerne, så læs vores FAQ her, og kontakt ellers Coop Medlemsservice via medlemsservice.coop.dk eller på tlf. 43 86 20 20 alle hverdage fra kl. 9-16.

Med venlig hilsen

Coop

Ofte stillede spørgsmål

Fra 1. maj sker der ændringer i medlemsfordelene i Coops medlemsprogram.

Hvad ændrer sig?

Som Coop medlem får du fra 1. maj 2023 mulighed for at optjene medlemsbonus på en ny og anderledes måde, hvor du kan få op til 15 % bonus på udvalgte varemærker, som passer bedst til dig. Der åbnes for tilmeldingen til det nye fordelsprogram den 1. april, og vi orienterer mere konkret om de nye bonusmuligheder i løbet af foråret 2023.

Hvornår træder ændringerne i kraft?

Ændringerne i medlemsprogram træder i kraft 1. maj 2023.

Hvilke varer får jeg fremadrettet 1% bonus på?

Du vil fremover få 1% bonus på: Coop, X-tra, 365 Økologi, 365 Minirisk, Irmas Hverdag, Irmas, Thise og Thise&Ko, Änglamark, Jackpot, Cottonfield, Friends og Smag forskellen, når du har handlet for 500 kr. i Coop på en måned.

Hvad skal man gøre for at opnå 1% bonus på Coops egne varemærker?

Du skal ikke gøre noget for at få 1% bonus på Coop, X-tra, 365 Økologi, 365 Minirisk, Irmas Hverdag, Irmas, Thise og Thise&Ko, Änglamark, Jackpot, Cottonfield, Friends og Coops ’Smag forskellen’. Det sker automatisk. Du skal blot som altid registrere dit medlemskort, når du handler. Det kan du gøre ved at vise dit medlemskort ved kassen eller bruge din Coop app.

Hvorfor ændres mine medlemsfordele?

I den tid, vi er i lige nu, har vi desværre ikke mulighed for at fortsætte med det eksisterende medlemsprogram. Vi har behov for at fokusere alle vores indsatser omkring det, som vi ved, er vigtigst for vores medlemmer. Vi har med det nye tiltag forsøgt at skabe et program, hvor alle fortsat har mulighed for at få bonus. Samtidig har vi gjort plads til en ny medlemsfordel: ’Coop FordelsKonto’. Hvis man anvender ’Coop FordelsKonto’, har man mulighed for at opnå en højere bonus på de dagligvarer, man synes er vigtigst.

Forsvinder min bonus?

Nej. Al din opsparede bonus bliver naturligvis stående. Som medlem kan du fortsat bruge opsparet bonus til at betale med i vores butikker eller på coop.dk.

Får jeg brug for nyt medlemskort?

Nej, dit røde medlemskort er fortsat gyldigt.

Lukker coop.dk?

Nej, coop.dk kører videre – det er alene coop.dk/mad, altså vores online supermarked, der lukker.

Hvor kan jeg læse mere?

Vi arbejder stadig på at få de sidste detaljer på plads. Men vi glæder os til at fortælle mere om den nye medlemsfordel i løbet af foråret.

Øvrige medlemsvilkår kan du læse om her

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Medlemsservice her eller på tlf. 43 86 20 20 alle hverdage fra kl. 9-18.