Som Coop Medlem får du en masse fordele

Faktisk så mange at det kan være svært at holde styr på.
Derfor har vi samlet et overblik over dem her på siden!

Personlige tilbud

Som Coop Medlem får du hver uge adgang til en række personlige tilbud, som du kan aktivere i Coop appen, her på siden, eller ved at scanne dit medlemskort og aktivere dem på Pristjekkeren nede i butikken. 
Dine personlige tilbud er nøje udvalgt, så de passer til dig og dine behov. De er nemlig baseret på de ting, du køber mest af. Der er nye tilbud til dig hver søndag, og du skal blot huske at aktivere dem. Scan dit medlemskort eller Coop appen ved kassen, som du plejer. Så får du varen til din personlige medlemspris.

Medlemstilbud

Som Coop Medlem får du adgang til masser af gode medlemstilbud i avisen, i Coop appen, i Coops butikker og på Coop.dk. Medlemstilbud er kun til dig, som er Coop Medlem, og her får du en bedre pris end kunder, som ikke er medlemmer. Medlemstilbud skal ikke aktiveres, du skal blot scanne dit medlemskort eller Coop appen ved kassen. Så får du varen til medlemspris.

Partnerfordele

Som Coop Medlem har du også mulighed for at optjene bonus hos vores partnere. Når vi siger partnere, så er det vores samarbejdspartnere, der tilbyder ekstra bonus og gode tilbud for vores medlemmer. Den bonus du optjener hos partnere, kan du ligesom resten af din bonus i Coop til enhver tid betale med i vores butikker og på Coop.dk. Se dig omkring hos vores partnere, hvem ved om du går glip af noget godt?

Optjen medlemsbonus

Som Coop Medlem optjener du bonus, når du handler! Du får fx 1% i medlemsbonus på udvalgte varemærker, når du har handlet for mere end 500,- i Coop i indeværende måned. Der er mange måder at booste bonussaldoen på, og måske du allerede i dag går glip af noget?

Gratis Samvirke-magasin

Som Coop Medlem har du mulighed for at hente Samvirke gratis i din nærmeste Coop-butik hver måned. Du har også mulighed for, at læse Samvirke online eller direkte i din Coop app.
Samvirke er et månedsmagasin, som henvender sig til den nysgerrige forbruger. Samvirke er desuden det mest læste magasin i Danmark. Klik på linket nedenfor og læs den seneste udgave af Samvirke. Linket vil åbne i et nyt vindue.

Pssst!🤫 Det hele er samlet i Coop appen

Som medlem bliver du også medejer af Coop